Anda memerlukan penyelesaian IT yang berkesan untuk maju dalam era digital ini

Tempah pejabat dan bilik mesyuarat di seluruh dunia dalam masa nyata dalam talian

Tiada pembekal ruang kerja kongsi lain yang mereka bentuk ruang kerja terurus, untuk memastikan anda BERJAYA.
Semua orang mendakwa mereka menguasainya walaupun Tiada orang lain memilikinya; Cubalah sebelum anda membeli!
Selepas menyertai Servcorp, anda boleh mendapat akses segera kepada infrastruktur IT yang setara dengan syarikat multinasional besar.

 

Jika anda ingin berjaya
Datang bertemu, uji dan cuba! Jangan beli dan kena tipu!

Pastikan anda melindungi perniagaan anda melalui pengesahan.

Tanya Berapa lama masa yang diambil untuk disambungkan ke internet? 
Tanya sama ada pembekal adalah bertaraf Tahap-1.
Tanya dibenarkan menyemak kelajuan muat turun.
Tanya Bercakap dengan sokongan IT: Adakah mereka pasukan di lokasi atau pihak ketiga? Adakah mereka berada di dalam negara?
Tanya Minta nombor telefon supaya anda boleh mencuba perkhidmatan tersebut sebelum anda membuat langganan.
Tanya kad telefon
Tanya untuk bertemu dengan penyambut tetamu anda, wajah perniagaan anda.
Tanya about disaster transfer.
Tanya sama ada sambungan telefon anda boleh dipindahkan ke lokasi lain (roaming) tanpa kos.
Tanya sama ada internet wayarles selamat.
Tanya wapakah jenis firewall pertahanan yang tersedia untuk rangkaian anda.
Tanya Minta untuk melihat kod ketelusan pembekal.
Tanya sama ada pemanggil telefon boleh mendail '1; untuk menghantar mel suara ke telefon bimbit.
Tanya jika anda boleh mendapat panggilan percuma sama dengan jumlah sambungan anda.
Tanya sama ada bil telefon anda 20% lebih rendah daripada kadar telco.

 


Rangkaian IT Global kami

Teknologi yang berfungsi, setiap masa!

Misi kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) terurus terkemuka pasaran yang unik, yang membolehkan perniagaan anda mendapat kelebihan pasaran persaingan yang jelas. Kami telah melabur lebih $100 juta untuk membina rangkaian data global yang saling berkait, memastikan produk dan perkhidmatan kami menjimatkan wang dan masa anda.

"Jangan pertaruhkan kejayaan projek kritikal anda – Servcorp memberikan anda pusat operasi rangkaian 24/7 global, memastikan kami terus memenuhi komitmen kami dan memberikan anda perkhidmatan yang terbaik. Servcorp juga mempunyai kakitangan IT di setiap negara untuk memastikan anda mendapat sokongan tempatan yang khusus.  

Servcorp – peneraju dunia yang diiktiraf dalam penyelesaian teknologi ruang kerja kongsi

Infrastruktur data

 • Kelajuan di Servcorp boleh mencapai setinggi 1Gb untuk memberikan hasil serta-merta. 
 • "Pemantauan 24x7 memastikan kualiti perkhidmatan dan penyelenggaraan kapasiti yang melebihi peruntukan untuk mencapai prestasi optimum
 • "Sebarang konfigurasi internet boleh dicapai di lokasi Servcorp, dari VLAN ke VPN ke DMZ kepada lebar jalur khusus
 • Kami mempunyai pasukan pakar yang berdedikasi untuk memastikan pengaturan anda dibuat dengan segera dan lancar
 • Lebihan kepada hampir semua lokasi Servcorp dibina melalui kesalinghubungan MPLS dan Rangkaian Global Servcorp
 • 99.99% masa beroperasi (uptime) di seluruh rangkaian

Infrastruktur suara

Di samping Rangkaian Global Servcorp, Servcorp telah membina rangkaian suara Cisco hujung-ke-hujung yang menggabungkan perkhidmatan hab awan dengan keselamatan di premis untuk mencapai beberapa keupayaan yang menakjubkan termasuk:

 • VoIP lanjutan dan keupayaan persidangan untuk muatkan sebanyak 15 peserta
 • Telefon bimbit dengan fungsi video tersedia di semua lokasi
 • Panggilan antara syarikat percuma dalam rangkaian global Servcorp
 • Panggilan telefon percuma sekurang-kurangnya USD $100 sebulan ke talian tetap tempatan, mudah alih, panggilan nasional dan antarabangsa
 • Kadar panggilan antarabangsa dapat diskaun tinggi dan dijamin 20% lebih rendah daripada pembekal telekomunikasi tempatan anda
 • Komunikasi bersatu yang lengkap termasuk mel suara ke e-mel dan eFaks
 • Kemudahalihan nombor global - nombor telefon tempatan anda boleh dibawa bersama anda semasa anda mengembara ke seluruh dunia
 • Keupayaan "Cari saya dan ikuti saya"
 • Dapatkan Talian tetap di telefon bimbit menggunakan aplikasi VoIP Onefone
 • Redundansi penuh termasuk sokongan pemulihan bencana

Sambungan tanpa wayar

 • Rangkaian wayarles terpantas di pasaran
 • Akses internet kata laluan yang selamat dan unik kepada 150+ tempat liputan wayarles di seluruh Rangkaian Global Servcorp menggunakan Piawaian Wayarles 802.11a/g/n/ac terkini
 • Pembekal lain mungkin mengatakan mereka mempunyai Internet pantas dan menyediakan lebar jalur 4Gbps, tetapi perkara yang mereka mungkin tidak berkongsi dengan anda adalah bilangan pengguna, lokasi dan bangunan yang sedang berkongsi sambungan yang sama. Ini adalah maklumat kritikal yang akan memberi kesan sama ada anda menerima Internet sepantas kilat atau tidak. Bayangkan ia sebagai lebuh raya: apabila terlalu banyak kenderaan menggunakan lebuh raya yang sama, semua orang terpaksa bergerak perlahan atau berhenti.          

Keselamatan

 • Firewall Tersuai untuk memenuhi keperluan mana-mana organisasi
 • Pembahagian VLAN
 • Keselamatan Wi-Fi tersuai

 

Internet jalur lebar

Disokong dengan masa operasi (uptime) yang terjamin sebanyak 99.99% dan diuruskan 24/7 oleh pusat Operasi Global kami, perkhidmatan internet kami memberikan anda akses lebuh raya terus ke awan. Contention ratio kami ialah 1:1.

 

Rangkaian Telefoni IP Global

Kurangkan kos panggilan anda. Dengan rangkaian global Servcorp, kami boleh memprogram sambungan anda untuk mengikuti ke mana sahaja lokasi anda. Ia akan berdering di meja kerja di lokasi asal anda. Caj panggilan tempatan akan dikenakan kepada pelanggan anda yang cuba menghubungi anda dan panggilan balik tempatan ke pejabat atau pelanggan anda. 

 

Servcorp Home

Keahlian eksklusif ke Servcorp Home ditawarkan kepada semua pelanggan Servcorp. 

Anda tidak akan terlepas panggilan lagi
Buat perubahan dengan mudah mengikut keperluan pengendalian panggilan anda semasa anda bergerak dan dalam masa nyata. Jika rancangan anda berubah, proses menjawab panggilan anda boleh berubah bersama anda.

150+ Ruang Kerja di hujung jari anda
Ada pertemuan pada saat akhir? Anda boleh menempah bilik mesyuarat, bilik lembaga atau suite pejabat serta-merta melalui Servcorp Home, mula dari 10 minit hingga sehari penuh.

Berhubung dengan rangkaian kami yang terdiri daripada 50,000+ ahli perniagaan
Nikmati akses terus ke salah satu komuniti perniagaan terbesar di dunia. Jual produk atau perkhidmatan anda, promosikan acara anda, libatkan diri dalam perbincangan atau manfaatkan diskaun eksklusif daripada Servcorp.

Perkemas invois anda
Servcorp Home memberi anda kawalan penuh ke atas semua perkhidmatan Servcorp, serta ketelusan kos melalui invois dalam talian kami. Sama ada anda telah menempah bilik mesyuarat di Australia atau Amerika, telah meminta kurier, membeli alat tulis atau meminta sokongan setiausaha, anda boleh memuat turun dan melihat invois anda pada bila-bila masa.


Servcorp Onefax

Katakan selamat tinggal kepada mesin faks. Servcorp Onefax adalah teknologi faks ke e-mel dalam talian yang mudah digunakan dan membantu memastikan perniagaan anda berjalan lancar, ke mana sahaja kerja anda mungkin membawa anda. Hantar dan terima faks terus pada PC atau komputer riba anda.

Sokongan IT di Lokasi

Nikmati Ketenangan dengan sokongan IT 24/7 kami

Di mana sahaja anda berada di dunia, dapatkan sokongan dan nasihat daripada pakar IT kami. Kami mempunyai lebih 100 profesional IT untuk menyokong anda setiap hari dan apabila isu kritikal timbul.

 • Pasukan IT dwibahasa sepenuh masa di lokasi boleh membantu anda dengan keperluan harian anda - 1 jam masa respons dalam waktu perniagaan dan 2 jam di luar waktu perniagaan, 365 hari setahun
 • Perunding IT dwibahasa sepenuh masa di lokasi boleh membantu anda dengan kecemasan kritikal. Dail *1 daripada telefon Servcorp anda. Dikenakan caj setiap10 minit – lebih jimat kos daripada perunding IT penyumberan luar
 • Disokong oleh Pusat Operasi Global Servcorp

 

Sokongan IT di Lokasi

100 pasukan IT kami yang kuat memasangnya, mengekalkannya, menyukainya! 
Jangan kehilangan perniagaan berpotensi akibat PC atau komputer riba yang rosak.

Teknologi Penghalaan Panggilan

Teknologi penghalaan panggilan kami boleh membantu perniagaan anda

Jangan risau lagi untuk terlepas panggilan telefon penting! 
Dengan penghalaan panggilan kami yang canggih, panggilan anda akan mengikuti anda tak kira di mana anda berada 24/7.  

 • Sesuaikan tetapan anda untuk membolehkan penyambut tetamu anda memindahkan panggilan ke nombor telefon yang berbeza sepanjang hari. 
 • Untuk panggilan di luar waktu perniagaan, sistem akan memindahkan panggilan anda berdasarkan tetapan pilihan anda. Penyelesaian unik kami "Cari saya, ikut saya" boleh memindahkan panggilan anda ke semua nombor anda, rumah, mudah alih, dll, dalam sebarang susunan. 
 • Hanya ada satu nombor tercetak pada kad perniagaan anda - tiada lagi nombor telefon bimbit "perniagaan kecil".

Fahami kuasa penyambut tetamu SEBENAR kami!

Rangkaian global Servcorp menyediakan pengalaman kelas pertama kepada pemanggil anda. Kami tidak pernah menggunakan pusat panggilan, dan telefon anda dijawab oleh penyambut tetamu di tingkat anda. Pada masa yang sama, teknologi kami memastikan bahawa panggilan sentiasa dijawab tepat seperti yang anda arahkan, dan boleh dipindahkan secara fleksibel mengikut keperluan anda.

 • Panggilan ke nombor perniagaan Servcorp anda boleh disesuaikan sepenuhnya. Ini termasuk ubah hala automatik kepada mana-mana tiga nombor pilihan anda sama ada secara berurutan atau serentak. Terdapat juga pengendalian mel suara yang canggih dengan atendan automatik ke sebanyak 9 lencongan
 • Buat perubahan pada keperluan pengendalian panggilan anda dengan mudah dengan bercakap dengan pasukan Servcorp anda atau lakukan sendiri dalam masa nyata dengan portal dalam talian eksklusif kami. Pemanggil anda pasti akan kagum - dan sentiasa dapat menghubungi anda!

 

 

 

Ketahui lebih lanjut tentang Servcorp's Intercept

Aplikasi Mudah Alih

Servcorp Onefone

Aplikasi berkuasa yang membolehkan anda menggunakan nombor telefon talian tetap Servcorp anda pada telefon pintar anda! Apabila anda memasang Onefone, anda akan dapat membuat atau menerima panggilan dengan nombor talian tetap anda, walaupun anda berada di luar pejabat. Selain itu, aplikasi ini menggunakan rangkaian global Servcorp yang berkuasa untuk menjimatkan kos anda. Berikut ialah beberapa ciri dan kualiti gred tinggi Onefone.

Di mana-mana, di seluruh dunia

Onefone, dengan hanya sambungan internet, boleh menggunakan nombor telefon talian tetap Servcorp anda di mana-mana sahaja di dunia! Turut disertakan ialah semua ciri biasa telefon talian tetap, mel suara (dengan pilihan), panggilan persidangan, pemajuan panggilan, sambungan telefon dan banyak lagi. Jika anda berada di rumah, di hotel atau ruang istirahat lapangan terbang, anda masih dapat membuat dan menerima panggilan daripada nombor telefon perniagaan anda, seolah-olah anda berada di pejabat.

Penjimatan kos telefon yang tinggi

Dengan Onefone, anda menggunakan rangkaian global Servcorp yang berkuasa. Oleh itu hanya kadar telefon istimewa yang kecil dikenakan, mengurangkan kos anda. Pertama, asalkan ada sambungan internet di mana-mana sahaja anda berada, anda akan dapat menghubungi syarikat anda secara percuma. Selain itu, apabila anda membuat panggilan ke *Tokyo, anda hanya akan dikenakan caj pada kadar panggilan tempatan. Bagi mereka yang banyak bergerak demi perniagaan, biasanya anda perlu membayar kadar panggilan antarabangsa, namun dengan Onefone anda tidak perlu risau!

Paparan Nombor

Apabila anda membuat panggilan, nombor talian tetap yang bermula dengan '03' atau '06' akan dipaparkan kepada orang yang menerima panggilan, bukan nombor telefon IP atau telefon pintar '050'. Dari mana sahaja anda membuat panggilan, nombor yang sama akan ditunjukkan kepada pelanggan anda, maka anda boleh saling berhubung dengan selesa. Konsistensi jenis ini bukan sahaja membantu perniagaan anda, ia juga merupakan sebahagian daripada imej anda sebagai seorang profesional.

*Nombor telefon yang didaftarkan di Tokyo (03) akan dikenakan kadar panggilan tempatan untuk panggilan ke kawasan (03). Bagi nombor telefon yang didaftarkan di kawasan lain, contohnya, Osaka (06), Nagoya (052), Fukuoka (092), Yokohama (045), dsb., kadar panggilan tempatan akan dikenakan hanya untuk panggilan yang dibuat ke kawasan yang sama masing-masing.

 

 

Ketahui lebih lanjut tentang Apl OneFone unik oleh Servcorp

 

 

}