Bilik mesyuarat & Bilik Lembaga Premium

Semua bilik mesyuarat dan bilik mesyuarat direka bentuk mengikut pengubahsuaian dalaman dengan standard tertinggi, dilengkapi dengan perabot kulit, batu marmar dan karya seni asli yang terbaik. Peralatan AV dan persidangan terkini, serta kebolehpercayaan Internet kelajuan pantas melengkapkan kemewahan halus yang tersedia untuk anda.

Dengan Servcorp Home, anda boleh menempah bilik mesyuarat, bilik lembaga dan sumber serta-merta - bila-bila masa dan di mana sahaja.

Dilengkapi dengan kemudahan yang anda perlukan

Persidangan Video

Sambungkan mesyuarat anda secara tempatan atau di seluruh dunia dengan sistem persidangan video Servcorp.*

Skrin Sentuh

Anda tidak perlu berada dekat komputer. Paparan skrin sentuh kami menjadikan pembentangan anda lebih interaktif.*

Telefon Polycom

Panggilan persidangan semasa mesyuarat tidak pernah semudah ini. Kekal berhubung di mana-mana lokasi.*

Kongsi klik

Kongsi skrin anda hanya dengan satu klik butang. Tidak perlu kabel yang panjang dan tidak kemas.*

*Di lokasi khusus saja

Tempah ruang mesyuarat anda hari ini!
Lihat harga dan lokasi

Ruang yang berbeza untuk memenuhi keperluan anda

Kemudahan mesyuarat Servcorp menyediakan segala yang anda perlukan untuk menjadi mengadakah pertemuan pelanggan yang profesional dan bertaraf 5 bintang. Dengan pilihan lokasi anda di daerah perniagaan utama di seluruh Malaysia – serta 150+ lokasi Servcorp global – kemudahan mesyuarat Servcorp tersedia untuk memenuhi segala keperluan mesyuarat dan persidangan anda tidak kira di mana anda berada.

Sama ada anda mengadakan pertemuan perniagaan tidak formal, rundingan korporat mewah, mesyuarat atau temu duga dengan klien, atau memerlukan ruang persidangan untuk pembentangan berskala besar, mesti ada kemudahan mesyuarat Servcorp yang boleh memenuhi keperluan anda.