Servcorp Tokyo Big Sight | Pejabat-pejabat Maya dan Pejabat-pejabat Perkhidmatan

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

ARIAKE FRONTIER BUILDING TOWER B
TOKYO

ANDA DIUNDANG
UNTUK MENDAPATKAN PENGALAMAN YANG BERBEZA DI SERVCORP!

Tempah Satu Kunjungan Pejabat

ALAMILAH

PERBEZAAN SERVCORP

DI LOKASI INI

Tingkat 9 Ariake Frontier Building Tower B
3-7-26 Ariake Koto-ku
Tokyo 135-0063 Japan

T +81 3 5530 9100 F +81 3 5530 9191

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH PEJABAT SERVCORP INI:

PEJABAT BERKHIDMAT

Pejabat berkhidmat kami senantiasa diiktirafkan sebagai yang terbaik di dunia dan kemudahan kami sediakan merangkumi penyambut tetamu yang khas diperuntukkan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet pantas dengan tahap kehadiran paling rendah 99.98%, kemudahan-kemudahan berteknologi tinggi yang mudah digunakan serta lain-lain sokongan nan boleh membantu anda menjayakan perniagaan anda. Buatlah pilihan yang boleh menyakinkan pelanggan, bakal pelanggan dan kaki tangan anda.

PEJABAT MAYA

  • Memilik alamat yang terbaik dalam Kawasan Pusat Perniagaan
  • Nombor telefon tempatan
  • Penyambut tetamu yang diperuntukkan khas
  • Teknologi yang menjimatkan masa dan wang anda
  • Menempah kemudahan yang anda perlukan secara langsung

BILIK-BILIK MESYUARAT

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat biasa, bilik-bilik mesyuarat lembaga pengarah serta pejabat-pejabat harian di semua rangkaian pejabat kami yang terletak di lokasi-lokasi berprestij seluruh dunia di mana anda boleh menempahnya pada bila-bila masa sahaja. Anda berkuasa menentukan bagaimana mesyuarat-mesyuarat anda dijalankan. Anda hanya perlu membuat bayaran apabila perkhidmatan ini dilanggani dan penggunaan perkhidmatan ini tidak tertakluk kepada sebarang perjanjian tetap.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE ARIAKE FRONTIER BUILDING TOWER B

Tingkat 9 Ariake Frontier Building Tower B
3-7-26 Ariake Koto-ku
Tokyo 135-0063 Japan

  • +81 3 5530 9100
  • +81 3 5530 9191

Lapangan Terbang:

Dari lapangan terbang antarabangsa Narita: Perjalanan 70 minit melalui Keretapi Ekspres Narita ke Stesen Shinagawa. Perjalanan selama 20 minit malalui Rangkaian keretapi bawah tanah JR dan Rangkaian keretapi bawah tanah Rinkai dari Stesen Shinagawa ke Stesen Kokusai-Tenjijo (melalui Stesen Osaki). Perjalanan 60 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke Hotel Tokyo Big Sight atau Hotel Tokyo Bay Ariake Washington. Dari lapangan terbang Haneda (Lapangan terbang antarabangsa Tokyo) : Perjalanan 16 minit melalui Rangkaian keretapi bawah tanah Keikyu ke Stesen Shinagawa, perjalanan 20 minit melalui Rangkaian keretapi bawah tanah JR, dan Rangkaian keretapi bawah tanah Rinkai dari Stesen Shinagawa ke Stesen Kokusai-Tenjijo. (melalui Stesen Osaki). Perjalanan 25 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke Hotel Tokyo Big Sight atau Hotel Tokyo Bay Ariake Washington.

Kereta api:

Perjalanan kaki 2 minit dari Stesen Kokusai-Tenjijo-Seimon yang bersambung terus ke Rangkaian kereta api bawah tanah Yurikamome. Perjalanan 5 minit dari Stesen Kokusai-Tenjijo yang berada di atas Rangkaian keretapi bawah tanah Rinkai.

Bas:

BAS TOEI: Perhentian bas Tokyo Big Sight (perjalanan kaki 2 minit) : HIGASHI16/UMI01/NIJI01. Perjalanan 40 minit dari dari Pintu Keluar Yaesu Stesen Tokyo, perjalanan 30 minit dari Monzen Nakacho, perjalanan 40 minit dari Stesen Hamamatsucho. BAS KEIKYU: Perhentian bas Tokyo Big Sight (perjalanan kaki 2 minit) : Perjalanan 50 minit melalui Ekspres dari Stesen Yokohama.