Pejabat-pejabat Perkhidmatan dan Maya | Servcorp Malaysia Owned by Amalthea Nominees (M) Sdn Bhd 401558-D

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

PEJABAT PERKHIDMATAN

Kami menawarkan pejabat-pejabat yang lengkap, penyambut tetamu korporat yang khas diperuntukan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet berkelajuan tinggi dengan waktu berfungsi sekurang-kurangnya 99.98%, kemudahan teknologi yang canggih dan mudah dikendalikan serta sokongan-sokongan lain yang membantu anda mengembangkan perniagaan anda.  Pilihlah penyelesaian yang menunjukan kredibiliti kepada pelanggan-pelanggan, prospek dan kakitangan -kakitangan.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT

PEJABAT MAYA

Anda boleh bekerja di mana-mana sahaja dan masih memiliki satu imej korporat pilihan anda yang kami membolehkan anda mengawal perbelanjaan overhed dan meningkatkan jualan anda.  Kami menyediakan alamat, penyambut tetamu,  tempat untuk bermesyuarat dan teknologi yang anda perlu untuk bersaing  secara profesional pada tahap kos yang berkesan.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT

BILIK-BILIK MESYUARAT KASUAL

Bilik-bilik mesyuarat dan bilik-bilik lembaga yang lengkap dengan kemudahan IT seperti peralatan persidangan video dan tele-persidangan  memberikan persekitaran korporat yang sempurna untuk menjalankan perniagaan.
Anda boleh mengawal bagaimana mesyuarat anda akan dikendalikan, dan keahlian anda mudah dikendalikan kerana tidak ada perikatan perjanjian dan keperluan deposit sekiranya anda membayar dengan kad kredit.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT
Go back

Servcorp Seluruh Dunia

USAUSA
EuropeEROPAH
TurkeyTURKI
AsiaASIA TENGGARA
ChinaCHINA
JapanJEPUN
Saudi ArabiaSAUDI ARABIA
Middle EastTIMUR TENGAH
IndiaINDIA
AustraliaAUSTRALIA
New ZealandNEW ZEALAND

PEJABAT-PEJABAT SERVCORP

Di dalam dunia perniagaan, tanggapan pertama adalah amat penting.

Servcorp membolehkan  anda mengurangkan kos-kos dan overhed untuk  memastikan  kejayaan perniagaan anda.

Pejabat-pejabat Perkhidmatan Servcorp adalah suite-suite terurus sepenuhnya dan  dilengkapi dengan peralatan terbaik serta mempunyai pemandangan yang mempesona di lokasi-lokasi terbaik di seluruh dunia.

Pejabat Servcorp anda termasuk seorang penyambut tetamu korporat yang khas diperuntukan untuk menguruskan semua panggilan anda.  Kami memberikan akses kepada anda untuk mengunakan bilik-bilik lembaga dan mesyuarat yang berkelengkapan penuh supaya ia akan memberi tanggapan yang sempurna di semua mesyuarat anda.  Dengan sistem-sistem IT dan komunikasi kami yang disediakan, ia akan memberi sokongan kepada anda di dalam atau di luar pejabat.

Pasukan kami yang profesional dan terlatih sentiasa bersedia untuk membantu anda pada bila-bila masa. Di samping itu, anda akan mempunyai banyak peluang untuk bergaul dengan ahli-ahli perniagaan lain yang sehaluan dengan anda di pejabat.  Mungkin peluang-peluang perniagaan luar jangkaan akan timbul pada bila-bila masa!


UNTUK MAKLUMAT LANJUT

PEJABAT-PEJABAT MAYA

Kejayaan bukanlah bermakna bekerja keras, tetapi ia adalah berkerja dengan pintar.

Perniagaan kami adalah berdasarkan satu prinsip iaitu dengan pengurangan kos-kos dan perkongsian overhed, perniagaan anda akan berjaya. Jadi, anda  boleh menumpukan perhatian sepenuhnya untuk menperluaskan perniagaan anda, kami memberikan anda sokongan yang diperlukan supaya anda akan  mencapai matlamat pilihan anda.

Pejabat Maya Servcorp memberikan anda kemampuan bekerja di mana-mana tempat sahaja di seluruh dunia dan anda masih mempunyai satu alamat CBD (kawasan perniagaan pusat) yang berprestij untuk menambat hati pelanggan-pelanggan anda pada ketika mereka memasuki pejabat anda.

Anda akan berasa lega kerana terdapat seorang penyambut tetamu korporat khas menguruskan panggilan dan pesanan untuk anda  apabila anda berada di luar pejabat.

Anda akan mempunyai akses penuh ke bilik-bilik mesyuarat, lembaga dan pasukan sokongan tanpa menanggung kos sebuah pejabat sepenuh masa dan juga mengelakkan masalah mengupah dan melatih kaki tangan.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT

BILIK-BILIK MESYUARAT

Ruang untuk menanda tangan perjanjian.

Mengadakan mesyuarat di kedai-kedai kopi adalah salah satu cara baik untuk merapatkan hubungan anda  dengan pelanggan-pelanggan atau prospek-prospek. Namun ia bukanlah tempat terbaik untuk membentangkan persembahan maklumat serta menawan perhatian pelanggan-pelanggan anda.

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat, bilik-bilik lembaga dan pejabat harian dalam rangkaian lokasi berprestij kami di seluruh dunia.

Bayangkanlah betapa kagumnya pelanggan-pelanggan anda akan rasa apabila mereka memasuki  sebuah pejabat yang megah dan menerima layanan khas daripada resepsionis kami.

Bayangkanlah menikmati keupayaan menyediakan bilik mesyuarat, peralatan AV dan sebagainya  dengan menekan sebutir butang kawalan sahaja

Sekarang cuba anda bayangkanlah betapa baiknya perasaan anda apabila  anda menandatangani satu perjanjian lagi!


UNTUK MAKLUMAT LANJUT