Pejabat Perkhidmatan | Ruang Pejabat Perkhidmatan Servcorp Kuala Lumpur. Owned by Amalthea Nominees (M) Sdn Bhd 401558-D

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

PEJABAT
PERKHIDMATAN

Bilik-bilik pejabat yang berkelengkapan penuh dengan peralatan IT terbaik di dunia di lokasi-lokasi korporat yang utama

TEMPAH LAWATAN PEJABAT

Anda dijemput melawat kami di lokasi yang sesuai untuk anda

+603 2117 5100

TEMPAH LAWATAN

Anda cuma mempunyai
satu peluang untuk
membuat tanggapan pertama

Anda telah membuat keputusan yang memerlukan sebuah Pejabat Perkhidmatan. Maka, perniagaan anda akan memiliki kemudahan terbaik.

Tingkatkan kredibiliti dan pendapatan anda dengan kos yang rendah.

KEUNIKAN SERVCORP ADALAH...

KEMUDAHAN & RUANG BEKERJA .

Syarikat-syarikat yang berjaya memilih perkhidmatan solusi pejabat yang mampu membekalkan kelebihan dari segi fleksibiliti, terkawal, berkewibawaan serta berwajah korporat yang mampu menyakinkan para pelanggan anda.
Pejabat Perkhidmatan Servcorp memiliki kesemua kelebihan tersebut. Kelengkapan dan kemudahan kami yang menjadi penentu taraf industri ini membolehkan anda memaparkan imej perniagaan nan profesional.  Kami juga mampu membantu anda mengurangkan perbelanjaan perniagaan, memastikan perbelanjaan permulaan perniagaan yang paling rendah serta mampu memulakan urusan perniagaan dangan serta merta agar menaikkan peluang kejayaan perniagaan anda. Rangkaian Servcorp yang merangkumi seluruh dunia akan membantu perniagaan anda menembusi mana-mana pasaran pilihan anda.

PENAMPILAN
WATAK KAMI .

  • Bijak lagi mesra
  • Terlatih
  • Berpengetahuan dalam bidang I.T.
  • Berkemampuan dalam berbilang bahasa – para kakitangan Servcorp seluruh dunia mampu bertutur  lebih daripada 40 jenis bahasa
  • Sedia memberi pelbagai bantuan daripada menaipkan data kepada membuat catatan serta penterjemahan untuk mesyuarat-mesyuarat anda
  • Kami sedia membantu menjayakan perniagaan anda


TEKNOLOGI .

Teknologi yang dibekalkan oleh Pejabat Perkhidmatan Servcorp adalah yang terunggul di dunia. Hanya Servcorp yang memiliki rangkaian pejabat perkhidmatan yang merangkumi seluruh dunia ini membolehkan anda menikmati perkhidmatan nan berterusan dan tidak tergendala di mana-mana tempat serta di mana-mana negara. Apabila anda memilih untuk melanggani Servcorp, syarikat anda akan menikmati jalur rangkaian yang paling pantas dan selamat. Penggunaan rangkaian ini juga akan memberikan ketenangan kepada anda kerana rangkaian ini dikendalikan dengan baik oleh pasukan IT kami yang dianggotai lebih daripada 100 orang kakitangan.
TERUS MEMBACA

DAYA MUDAH
ALIH .

Falsafah kami bukanlan menyekat kebebasan anda dengan perjanjian-perjanjian jangka panjang tetapi menyediakan kemudahan-kemudahan yang memenuhi keperluan anda serta membantu anda berjaya. Kami memahami bahawa betapa pentingnya keupayaan memasuki pasaran dengan cepat, dan oleh itu kami sedia membekalkan anda keupayaan memasuki pasaran serta memulakan operasi dengan serta merta. Dengan melanggani pejabat-pejabat perkhidmatan Servcorp, anda boleh mengurangkan perbelanjaan perniagaan anda tanpa menjejaskan peluang kejayaan projek atau perniagaan baru anda. Risiko minima anda hanyalah sebulan sahaja.

.

PILIH SATU LOKASI

Anda boleh menguruskan perniagaan anda di Kuala Lumpur atau dari 155+ lokasi di seluruh dunia

Kembali ke atas »

DI DALAM SERVCORP

TEKNOLOGI

SERVCORP ONEFONE

Ubah komputer riba anda kepada sebuah telefon perniagaan!
TERUS MEMBACA »

TEKNOLOGI

SERVCORP ONEFAX

Berkomunikasi melalui faks walaupun anda tiada di pejabat.
TERUS MEMBACA »

TEKNOLOGI

SERVCORP ONLINE

Keahlian ekslusif Servcorp Online ditawarkan kepada semua pelanggan Servcorp
TERUS MEMBACA »