Yokohama TOC Minato Mirai | pejabat-pejabat Maya dan pejabat-pejabat Perkhidmatan

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

TOC MINATO MIRAI
YOKOHAMA

ANDA DIUNDANG
UNTUK MENDAPATKAN PENGALAMAN YANG BERBEZA DI SERVCORP!

Tempah Satu Kunjungan Pejabat

ALAMILAH

PERBEZAAN SERVCORP

DI LOKASI INI

Tingkat 10 TOC Minato Mirai
1-1-7 Sakuragi-cho Naka-ku
Yokohama Kanagawa 231-0062 Japan

T +81 45 228 5100 F +81 45 228 5151

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH PEJABAT SERVCORP INI:

PEJABAT BERKHIDMAT

Pejabat berkhidmat kami senantiasa diiktirafkan sebagai yang terbaik di dunia dan kemudahan kami sediakan merangkumi penyambut tetamu yang khas diperuntukkan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet pantas dengan tahap kehadiran paling rendah 99.98%, kemudahan-kemudahan berteknologi tinggi yang mudah digunakan serta lain-lain sokongan nan boleh membantu anda menjayakan perniagaan anda. Buatlah pilihan yang boleh menyakinkan pelanggan, bakal pelanggan dan kaki tangan anda.

PEJABAT MAYA

  • Memilik alamat yang terbaik dalam Kawasan Pusat Perniagaan
  • Nombor telefon tempatan
  • Penyambut tetamu yang diperuntukkan khas
  • Teknologi yang menjimatkan masa dan wang anda
  • Menempah kemudahan yang anda perlukan secara langsung

BILIK-BILIK MESYUARAT

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat biasa, bilik-bilik mesyuarat lembaga pengarah serta pejabat-pejabat harian di semua rangkaian pejabat kami yang terletak di lokasi-lokasi berprestij seluruh dunia di mana anda boleh menempahnya pada bila-bila masa sahaja. Anda berkuasa menentukan bagaimana mesyuarat-mesyuarat anda dijalankan. Anda hanya perlu membuat bayaran apabila perkhidmatan ini dilanggani dan penggunaan perkhidmatan ini tidak tertakluk kepada sebarang perjanjian tetap.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE MINATO MIRAI

Tingkat 10 TOC Minato Mirai
1-1-7 Sakuragi-cho Naka-ku
Yokohama Kanagawa 231-0062 Japan

  • +81 45 228 5100
  • +81 45 228 5151

Lapangan Terbang:

Daripada Lapangan Terbang Antarabangsa Narita: perjalanan selama 90 minit dengan kereta api ekpres Narita ke Stesen Yokohama, perjalanan 3 minit menerusi Rangkaian Kereta api bawah tanah JR daripada Stesen Yokohama ke Stesen Sakuragicho, perjalanan selama 100 minit menerusi bus mewah lapangan terbang daripada ke Hotel Royal Park Yokohama. Daripada Lapangan Terbang Haneda (Lapangan Terbang Antarabangsa Tokyo): perjalanan selama 30 minit menerusi Rangkaian kereta api bawah tanah Keikyu ke Stesen Yokohama, perjalanan selama 3 minit menerusi Rangkaian kereta api bawah tanah JR daripada Stesen Yokohama ke perhentian Sakuragicho.

Kereta api:

Perjalanan 1 minit menerusi Rangkaian kereta api bawah tanah JR daripada Stesen Sakuragicho, perjalanan 7 minit daripada Pintu keluar 5 Stesen Minato Mirai menerusi Rangkaian Kereta api bawah tanah Minato Mirai.

Bas:

SHIEI / KANACHU / KEIKYU / SOTETSU / FUJI EXPRESS: Terminal Bas Sakuragi-cho (perjalanan kaki selama 1 minit) : 38 laluan yang disediakan

Bas Laut:

Perhentian bas Pier Nihomnaru (perjalanan kaki selama 5 minit)