Yebisu Garden Place Tower | pejabat-pejabat Maya dan pejabat-pejabat perkhidmatan

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

YEBISU GARDEN PLACE TOWER
TOKYO

ANDA DIUNDANG
UNTUK MENDAPATKAN PENGALAMAN YANG BERBEZA DI SERVCORP!

Tempah Satu Kunjungan Pejabat

ALAMILAH

PERBEZAAN SERVCORP

DI LOKASI INI

Tingkat 18 Yebisu Garden Place Tower
4-20-3 Ebisu Shibuya-ku
Tokyo 150-6018 Japan

T +81 3 5789 5700 F +81 3 5789 5757

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH PEJABAT SERVCORP INI:

PEJABAT BERKHIDMAT

Pejabat berkhidmat kami senantiasa diiktirafkan sebagai yang terbaik di dunia dan kemudahan kami sediakan merangkumi penyambut tetamu yang khas diperuntukkan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet pantas dengan tahap kehadiran paling rendah 99.98%, kemudahan-kemudahan berteknologi tinggi yang mudah digunakan serta lain-lain sokongan nan boleh membantu anda menjayakan perniagaan anda. Buatlah pilihan yang boleh menyakinkan pelanggan, bakal pelanggan dan kaki tangan anda.

PEJABAT MAYA

  • Memilik alamat yang terbaik dalam Kawasan Pusat Perniagaan
  • Nombor telefon tempatan
  • Penyambut tetamu yang diperuntukkan khas
  • Teknologi yang menjimatkan masa dan wang anda
  • Menempah kemudahan yang anda perlukan secara langsung

BILIK-BILIK MESYUARAT

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat biasa, bilik-bilik mesyuarat lembaga pengarah serta pejabat-pejabat harian di semua rangkaian pejabat kami yang terletak di lokasi-lokasi berprestij seluruh dunia di mana anda boleh menempahnya pada bila-bila masa sahaja. Anda berkuasa menentukan bagaimana mesyuarat-mesyuarat anda dijalankan. Anda hanya perlu membuat bayaran apabila perkhidmatan ini dilanggani dan penggunaan perkhidmatan ini tidak tertakluk kepada sebarang perjanjian tetap.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE YEBISU GARDEN TOWER

Tingkat 18 Yebisu Garden Place Tower
4-20-3 Ebisu Shibuya-ku
Tokyo 150-6018 Japan

  • +81 3 5789 5700
  • +81 3 5789 5757

Lapangan Terbang:

Daripada lapangan terbang antarabangsa Narita: perjalanan 60 minit melalui Kereta api Ekspres Narita ke perhentian Shinagawa, perjalanan 5 minit menerusi Rangkaian kereta api bawah tanah JR Stesen Shinagawa ke Stesen Yebisu. Perjalanan selama 105 minit melalui bas limosin lapangan terbang ke Hotel Westin Tokyo. Daripada lapangan terbang Haneda (Lapangan Terbang Antarabangsa Tokyo), perjalanan selama 16 minit melalui Rangkaian kereta api bawah tanah Keikyu ke Stesen Shinagawa, perjalanan 5 minit melalui Rangkaian kereta api bawah tanah JR Stesen Shinagawa ke Stesen Yebisu. Perjalanan 80 minit melalui bas limosin lapangan terbang ke Hotel Westin Tokyo.

Kereta api:

Perjalanan kaki selama 5 minit dari Pintu Keluar Timur di Stesen Yebisu yang bersambung terus ke Rangkaian Kereta api bawah tanah JR*. Perjalanan kaki selama 7 minit dari Pintu Keluar 1 Stesen Yebisu di atas Rangkaian Kereta api bawah tanah Hibiya (lorong pejalan kaki “Ebisu Sky Walk” telah disediakan)

Bas:

BAS TOKYU: Perhentian bas Yebisu Garden Place (perjalanan kaki selama 1 minit) : Bas Hachiko