Shiodome Shibarikyu Building | Pejabat-pejabat maya dan pejabat-pejabat perkhidmatan

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

SHIODOME SHIBARIKYU BUILDING
TOKYO

ANDA DIUNDANG
UNTUK MENDAPATKAN PENGALAMAN YANG BERBEZA DI SERVCORP!

Tempah Satu Kunjungan Pejabat

ALAMILAH

PERBEZAAN SERVCORP

DI LOKASI INI

Tingkat 21 Shiodome Shibarikyu Building
1-2-3 Kaigan Minato-ku
Tokyo 105-0022 Japan

T +81 3 5403 6500 F +81 3 5403 6565

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH PEJABAT SERVCORP INI:

PEJABAT BERKHIDMAT

Pejabat berkhidmat kami senantiasa diiktirafkan sebagai yang terbaik di dunia dan kemudahan kami sediakan merangkumi penyambut tetamu yang khas diperuntukkan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet pantas dengan tahap kehadiran paling rendah 99.98%, kemudahan-kemudahan berteknologi tinggi yang mudah digunakan serta lain-lain sokongan nan boleh membantu anda menjayakan perniagaan anda. Buatlah pilihan yang boleh menyakinkan pelanggan, bakal pelanggan dan kaki tangan anda.

PEJABAT MAYA

  • Memilik alamat yang terbaik dalam Kawasan Pusat Perniagaan
  • Nombor telefon tempatan
  • Penyambut tetamu yang diperuntukkan khas
  • Teknologi yang menjimatkan masa dan wang anda
  • Menempah kemudahan yang anda perlukan secara langsung

BILIK-BILIK MESYUARAT

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat biasa, bilik-bilik mesyuarat lembaga pengarah serta pejabat-pejabat harian di semua rangkaian pejabat kami yang terletak di lokasi-lokasi berprestij seluruh dunia di mana anda boleh menempahnya pada bila-bila masa sahaja. Anda berkuasa menentukan bagaimana mesyuarat-mesyuarat anda dijalankan. Anda hanya perlu membuat bayaran apabila perkhidmatan ini dilanggani dan penggunaan perkhidmatan ini tidak tertakluk kepada sebarang perjanjian tetap.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE SHIODOME SHIBARIKYU BUILDING

Tingkat 21 Shiodome Shibarikyu Building
1-2-3 Kaigan Minato-ku
Tokyo 105-0022 Japan

  • +81 3 5403 6500
  • +81 3 5403 6565

Lapangan Terbang:

Dari Lapangan Terbang Antarabangsa Narita: perjalanan 60 minit melalui kereta api ekspres Narita ke Stesen Tokyo, perjalanan 6 minit menerusi Rangkaian Kereta api bawah tanah JR Stesen Tokyo ke Stesen Hamamatsucho, perjalanan 95 minit menerusi bas limousin lapangan terbang ke Conrad Tokyo. Daripada Lapangan Terbang Haneda (Lapangan Terbang Antarabangsa Tokyo): perjalanan 17 minit menerusi Monorail Tokyo atau Rangkaian Kereta api bawah tanah Keikyu ke Stesen Hamamatsucho, perjalanan 55 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke Stesen Royal Park Shiodome Tower.

Kereta api:

Perjalanan kaki 2 minit dari Pintu Keluar North Gate Stesen Hammamatsucho yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah JR dan Monorail Tokyo. Perjalanan kaki 2 minit dari pintu keluaran B1 Stesen Daimon di atas Rangkaian kereta api bawah tanah Toei Oeda dan Rangkaian kereta api bawah tanah Asakusa. Perjalanan kaki 7 minit dari pintu keluaran 10 di Stesen Shiodome di atas Rangkaian Kereta api bawah tanah Yurikamome. Perjalanan kaki selama 10 minit dari pintu keluar 1 Stesen Takeshiba yang berada di atas Rangkaian Keretapi bawah tanah Yurikamome.

Bas:

BAS TOEI: Perhentian bas Hamamatsu St. (perjalanan kaki minit): NIJI01/HAMA95
Perhentian bas Daimon St (perjalanan kaki 3 minit) : TO06