Nittochi Nishi-Shinjuku Building | Pejabat-pejabat Maya dan pejabat perkhidmatan

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

Nittochi Nishi-Shinjuku Building
Tokyo

ANDA DIUNDANG
UNTUK MENDAPATKAN PENGALAMAN YANG BERBEZA DI SERVCORP!

Tempah Satu Kunjungan Pejabat

ALAMILAH

PERBEZAAN SERVCORP

DI LOKASI INI

Tingkat 8 Nittochi Nishi-Shinjuku Building
6-10-1 Nishi-Shinjuku Shinjuku-ku
Tokyo 160-0023 Japan

T +81 3 5325 3100 F +81 3 5325 3131

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH PEJABAT SERVCORP INI:

PEJABAT BERKHIDMAT

Pejabat berkhidmat kami senantiasa diiktirafkan sebagai yang terbaik di dunia dan kemudahan kami sediakan merangkumi penyambut tetamu yang khas diperuntukkan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet pantas dengan tahap kehadiran paling rendah 99.98%, kemudahan-kemudahan berteknologi tinggi yang mudah digunakan serta lain-lain sokongan nan boleh membantu anda menjayakan perniagaan anda. Buatlah pilihan yang boleh menyakinkan pelanggan, bakal pelanggan dan kaki tangan anda.

PEJABAT MAYA

  • Memilik alamat yang terbaik dalam Kawasan Pusat Perniagaan
  • Nombor telefon tempatan
  • Penyambut tetamu yang diperuntukkan khas
  • Teknologi yang menjimatkan masa dan wang anda
  • Menempah kemudahan yang anda perlukan secara langsung

BILIK-BILIK MESYUARAT

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat biasa, bilik-bilik mesyuarat lembaga pengarah serta pejabat-pejabat harian di semua rangkaian pejabat kami yang terletak di lokasi-lokasi berprestij seluruh dunia di mana anda boleh menempahnya pada bila-bila masa sahaja. Anda berkuasa menentukan bagaimana mesyuarat-mesyuarat anda dijalankan. Anda hanya perlu membuat bayaran apabila perkhidmatan ini dilanggani dan penggunaan perkhidmatan ini tidak tertakluk kepada sebarang perjanjian tetap.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE NITTOCHI NISHI-SHINJUKU BUILDING

Tingkat 8 Nittochi Nishi-Shinjuku Building
6-10-1 Nishi-Shinjuku Shinjuku-ku
Tokyo 160-0023 Japan

  • +81 3 5325 3100
  • +81 3 5325 3131

Lapangan Terbang:

Daripada Lapangan Terbang Antarabangsa Narita: perjalanan 90 minit melalui keretapi ekspres Narita ke Stesen Shinjuku. Perjalanan 95 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke hotel Hilton Tokyo. Dari lapangan terbang Haneda (Lapangan Terbang Antarabangsa Tokyo): Perjalanan 16 minit melalaui Rangkaian Kereta api bawah Keikyu ke Stesen Shinagawa Station, perjalanan 20 minit melalui Rangkaian kereta api bawah tanah JR Line dari Stesen Shinagawa ke Stesen Shinjuku. Perjalanan 45 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke hotel Hilton Tokyo.

Kereta api:

Perjalanan kaki 3 minit dari Pintu Keluar 2 Stesen Nishi-Shinjuku yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah Metro Marunouchi Tokyo. Perjalanan kaki 5 minit dari Pintu Keluar 2 Stesen Tochomae yang berada di atas Rangkaian Kereta api bawah tanah Toei Oedo dengan laluan bawah tanah. Perjalanan kaki 10 minit dari West Gate Stesen Shinjuku. (11 laluan yang disediakan oleh Rangkaian kereta api bawah tanah JR, Rangkaian kereta api bawah tanah Keio Line, Rangkaian kereta api bawah tanah Odakyu Line, kereta api bawah tanah Toei, Kereta api Ekspres Narita)

Bas:

BAS TOEI : Tokyo Idai Byoin Mae. Perhentian bas (perjalanan kaki 2 minit) : SHUKU91/OU78. BAS SEIBU : Tokyo Idai Byoin Mae. Pehentian bas (perjalanan kaki 2 minit) : SHUKU20.