Nihonbashi Wakamatsu Building | Pejabat-pejabat Maya dan pejabat perkhidmatan

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

WAKAMATSU BUILDING
TOKYO

ANDA DIUNDANG
UNTUK MENDAPATKAN PENGALAMAN YANG BERBEZA DI SERVCORP!


Tempah Satu Kunjungan Pejabat

ALAMILAH

PERBEZAAN SERVCORP

DI LOKASI INI

Tingkat 7 Wakamatsu Building
3-3-6 Nihonbashi-Honcho Chuo-Ku
Tokyo 103-0023 Japan

T +81 3 6202 7600 F +81 3 6202 7676

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH PEJABAT SERVCORP INI:

PEJABAT BERKHIDMAT

Pejabat berkhidmat kami senantiasa diiktirafkan sebagai yang terbaik di dunia dan kemudahan kami sediakan merangkumi penyambut tetamu yang khas diperuntukkan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet pantas dengan tahap kehadiran paling rendah 99.98%, kemudahan-kemudahan berteknologi tinggi yang mudah digunakan serta lain-lain sokongan nan boleh membantu anda menjayakan perniagaan anda. Buatlah pilihan yang boleh menyakinkan pelanggan, bakal pelanggan dan kaki tangan anda.

PEJABAT MAYA

  • Memilik alamat yang terbaik dalam Kawasan Pusat Perniagaan
  • Nombor telefon tempatan
  • Penyambut tetamu yang diperuntukkan khas
  • Teknologi yang menjimatkan masa dan wang anda
  • Menempah kemudahan yang anda perlukan secara langsung

BILIK-BILIK MESYUARAT

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat biasa, bilik-bilik mesyuarat lembaga pengarah serta pejabat-pejabat harian di semua rangkaian pejabat kami yang terletak di lokasi-lokasi berprestij seluruh dunia di mana anda boleh menempahnya pada bila-bila masa sahaja. Anda berkuasa menentukan bagaimana mesyuarat-mesyuarat anda dijalankan. Anda hanya perlu membuat bayaran apabila perkhidmatan ini dilanggani dan penggunaan perkhidmatan ini tidak tertakluk kepada sebarang perjanjian tetap.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE NIHONBASHI WAKAMATSU BUILDING

Tingkat 7 Wakamatsu Building
3-3-6 Nihonbashi-Honcho Chuo-Ku
Tokyo 103-0023 Japan

  • +81 3 6202 7600
  • +81 3 6202 7676

Lapangan Terbang:

Dari lapangan terbang antarabangsa Narita: perjalanan 60 minit melalui kereta api ekspres Narita ke Stesen Tokyo, perjalanan 2 minit melalui Rangkaian kereta api bawah tanah JR dari Stesen Tokyo ke Stesen Shin Nihonbashi. Perjalanan 75 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke Hotel Mandarin Oriental. Dari lapangan terbang Haneda ( Lapangan Terbang Antarabangsa Tokyo): perjalanan 17 minit melalui Rangkaian Kereta api bawah tanah Keikyu atau Monorail Tokyo ke Stesen Hamamatsucho, perjalanan 8 minit melalui Rangkaian kereta api bawah tanah JR dari Stesen Hamamatsucho ke Stesen Kanda, perjalanan 30 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke Pintu Keluar Yaesu South Stesen Tokyo, perjalanan 2 minit melalui Rangkaian Kereta api bawah tanah JR dari Stesen Tokyo ke Stesen Shin Nihonbashi.

Keretapi:

Bertentangan dengan Pintu Keluar 6 Stesen Shin-Nihonbashi yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah JR Sobu. Perjalanan kaki 3 minit dari Pintu Keluar A9 Stesen Mitsukoshi-mae yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah Metro Ginza Tokyo dan Rankaian Kereta api bawah tanah Hanzomon. Perjalanan 5 minit dari Pintu Keluar Selatan Stesen Kanda yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah JR. Perjalanan kaki 5 minit dari Pintu Keluar 4 Stesen Kodenmacho yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah Tokyo Metro Hibiya.

Bas:

BAS TOEI: Perhentian bas Muromachi 3-chome (perjalanan kaki 1 minit), Perhentian bas Kodenma-cho (perjalanan kaki 5 minit): TOH42KOU Perhentian bas Kanda Ekimae (perjalanan kaki 5 minit) AKI26 / S-1.