Hibiya Central Building | Pejabat-pejabat Maya dan pejabat-pejabat perkhidmatan

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

HIBIYA CENTRAL BUILDING
TOKYO

ANDA DIUNDANG
UNTUK MENDAPATKAN PENGALAMAN YANG BERBEZA DI SERVCORP!

Tempah Satu Kunjungan Pejabat

ALAMILAH

PERBEZAAN SERVCORP

DI LOKASI INI

Tingkat 14 Hibiya Central Building
1-2-9 Nishi Shimbashi Minato-Ku
Tokyo 105-0003 Japan

T +81 3 5532 7300 F +81 3 5532 7373

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH PEJABAT SERVCORP INI:

PEJABAT BERKHIDMAT

Pejabat berkhidmat kami senantiasa diiktirafkan sebagai yang terbaik di dunia dan kemudahan kami sediakan merangkumi penyambut tetamu yang khas diperuntukkan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet pantas dengan tahap kehadiran paling rendah 99.98%, kemudahan-kemudahan berteknologi tinggi yang mudah digunakan serta lain-lain sokongan nan boleh membantu anda menjayakan perniagaan anda. Buatlah pilihan yang boleh menyakinkan pelanggan, bakal pelanggan dan kaki tangan anda.

PEJABAT MAYA

  • Memilik alamat yang terbaik dalam Kawasan Pusat Perniagaan
  • Nombor telefon tempatan
  • Penyambut tetamu yang diperuntukkan khas
  • Teknologi yang menjimatkan masa dan wang anda
  • Menempah kemudahan yang anda perlukan secara langsung

BILIK-BILK MESYUARAT

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat biasa, bilik-bilik mesyuarat lembaga pengarah serta pejabat-pejabat harian di semua rangkaian pejabat kami yang terletak di lokasi-lokasi berprestij seluruh dunia di mana anda boleh menempahnya pada bila-bila masa sahaja. Anda berkuasa menentukan bagaimana mesyuarat-mesyuarat anda dijalankan. Anda hanya perlu membuat bayaran apabila perkhidmatan ini dilanggani dan penggunaan perkhidmatan ini tidak tertakluk kepada sebarang perjanjian tetap.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE HIBIYA CENTRAL BUILDING

Tingkat 14 Hibiya Central Building
1-2-9 Nishi Shimbashi Minato-Ku
Tokyo 105-0003 Japan

  • +81 3 5532 7300
  • +81 3 5532 7373

Lapangan Terbang:

Dari lapangan terbang antarabangsa Narita: perjalanan 60 minit melalui Keretapi Ekspres Narita ke Stesen Tokyo, perjalanan 3 minit melalui Rangkaian Keretapi bawah tanah JR dari Stesen Tokyo ke Stesen Shimbashi. Perjalanan 75 - 110 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke The Peninsula Tokyo, Hotel Imperial atau Hotel Daiichi Tokyo. Dari lapangan terbang Haneda (Lapangan terbang antarabangsa Tokyo): perjalanan 30 minit melalui Rangkaian keretapi bawah tanah Keikyu ke Stesen Shimbashi. Perjalanan 30- 75 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke The Peninsula Tokyo, Hotel Imperial atau Hotel Daiichi Tokyo.

Kereta api:

Dari sebelah kiri Pintu Keluar A8 atau 1 minit berjalan kaki dari Pintu Keluar A4 Stesen Uchisaiwaicho yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah Toei Mita. Perjalanan kaki 5 minit dari Pintu Keluar Hibiya Stesen Shimbashi yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah JR, Rangkaian kereta api bawah tanah Tokyo Metro Ginza, Rangkaian kereta api bawah tanah Toei Asakusa dan Rangkaian kereta api bawah tanah Yurikamome. Perjalanan kaki 8 minit dari Pintu Keluar C3 Stesen Kasumigaseki di atas Rangkaian kereta api bawah tanah Tokyo Metro Marunouchi Rangkaian kereta api bawah tanah Hibiya dan Rangkaian kereta api bawah tanah Chiyoda. Perjalanan kaki 7 minit dari Pintu Keluar 9 Stesen Toranomon yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah Tokyo Metro Ginza.

Bas:

BAS TOEI: Perhentian bas Uchisaiwaicho Eki (perjalanan kaki 1 minit) : HIGASHI98/HASHI63 Perhentian Bas Nishi-Shimbashi 1 chome (perjalanan kaki 1 minit) : TO01/SHINYA01/SHIBU88.