Hilton Plaza West Office Tower | Pejabat-pejabat Maya dan pejabat-pejabat perkhidmatan

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

HILTON PLAZA WEST OFFICE TOWER
OSAKA

ANDA DIUNDANG
UNTUK MENDAPATKAN PENGALAMAN YANG BERBEZA DI SERVCORP!

Tempah Satu Kunjungan Pejabat

ALAMILAH

PERBEZAAN SERVCORP

DI LOKASI INI

Tingkat 18 & 19 Hilton Plaza West Office Tower
2-2-2 Umeda Kita-ku
Osaka 530-0001 Japan

T +81 6 6133 4550 F +81 6 6133 5757

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH PEJABAT SERVCORP INI:

PEJABAT BERKHIDMAT

Pejabat berkhidmat kami senantiasa diiktirafkan sebagai yang terbaik di dunia dan kemudahan kami sediakan merangkumi penyambut tetamu yang khas diperuntukkan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet pantas dengan tahap kehadiran paling rendah 99.98%, kemudahan-kemudahan berteknologi tinggi yang mudah digunakan serta lain-lain sokongan nan boleh membantu anda menjayakan perniagaan anda. Buatlah pilihan yang boleh menyakinkan pelanggan, bakal pelanggan dan kaki tangan anda.

PEJABAT MAYA

  • Memilik alamat yang terbaik dalam Kawasan Pusat Perniagaan
  • Nombor telefon tempatan
  • Penyambut tetamu yang diperuntukkan khas
  • Teknologi yang menjimatkan masa dan wang anda
  • Menempah kemudahan yang anda perlukan secara langsung

BILIK-BILIK MESYUARAT

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat biasa, bilik-bilik mesyuarat lembaga pengarah serta pejabat-pejabat harian di semua rangkaian pejabat kami yang terletak di lokasi-lokasi berprestij seluruh dunia di mana anda boleh menempahnya pada bila-bila masa sahaja. Anda berkuasa menentukan bagaimana mesyuarat-mesyuarat anda dijalankan. Anda hanya perlu membuat bayaran apabila perkhidmatan ini dilanggani dan penggunaan perkhidmatan ini tidak tertakluk kepada sebarang perjanjian tetap.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE HILTON PLAZA WEST OFFICE TOWER

Tingkat 18 & 19 Hilton Plaza West Office Tower
2-2-2 Umeda Kita-ku
Osaka 530-0001 Japan

  • +81 6 6133 4550
  • +81 6 6133 5757

Lapangan Terbang:

Dari lapangan terbang antarabangsa Kansai: perjalanan selama 40 minit melalui perkhimatan kereta api dari lapangan terbang Kansai ke Stesen Osaka, perjalanan selama 70 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke Herbis Osaka (tingkat bawah tanah dalam Stesen Nishi-Umeda). Dari lapangan terbang antarabangsa Osaka (lapangan terbang Itami): perjalanan 10 minit melalui Monorail ke Stesen Hotaruike, perjalanan selama 15 minit melalui Rangkaian Ekspres Hankyu Takarazuka dari Stesen Hotaruike ke Stesen Umeda/Nishi-Umeda, perjalanan 60 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke Herbis Osaka.

Kereta api:

Perjalanan kaki selama 3 minit dari Pintu Keluar 4B yang bersambung terus ke Stesen Nishi-Umeda yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah Yotsubashi. Perjalanan kaki 5 minit dari Pintu Keluar Sakurabashi Stesen Osaka yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah JR. Perjalanan 155 minit melalui Shinkansen dari Stesen Tokyo ke Stesen Shin-Osaka. Perjalanan 155 minit melalui Shinkansen dari Stesen Hakata ke Stesen Shin-Osaka. Perjalanan 7 minit melalui Rangakaian keretapi bawah tanah Midosuji dari Stesen Shin-Osaka ke Stesen Umeda.

Bas:

Terminal Bas Umeda, Osaka (perjalanan kaki selama 5 minit): Bas-bas liputan bandaraya, bas-bas ekspres, bas-bas limousin lapangan terbang dan pelbagai laluan yang lain telah disediakan.