Pusat Bangunan Edobori | Pejabat-pejabat Maya dan pejabat-pejabat perkhidmatan

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

Pusat Bangunan Edobori
OSAKA

ANDA DIUNDANG
UNTUK MENDAPATKAN PENGALAMAN YANG BERBEZA DI SERVCORP!

Tempah Satu Kunjungan Pejabat

ALAMILAH

PERBEZAAN SERVCORP

DI LOKASI INI

Tingkat 9, Edobori Center Building
2-1-1 Edobori, Nishi-ku
Osaka 550-0002 Japan

T +81 6 6225 1000 F +81 6 6225 1111

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH PEJABAT SERVCORP INI:

PEJABAT BERKHIDMAT

Pejabat berkhidmat kami senantiasa diiktirafkan sebagai yang terbaik di dunia dan kemudahan kami sediakan merangkumi penyambut tetamu yang khas diperuntukkan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet pantas dengan tahap kehadiran paling rendah 99.98%, kemudahan-kemudahan berteknologi tinggi yang mudah digunakan serta lain-lain sokongan nan boleh membantu anda menjayakan perniagaan anda. Buatlah pilihan yang boleh menyakinkan pelanggan, bakal pelanggan dan kaki tangan anda.

PEJABAT MAYA

  • Memilik alamat yang terbaik dalam Kawasan Pusat Perniagaan
  • Nombor telefon tempatan
  • Penyambut tetamu yang diperuntukkan khas
  • Teknologi yang menjimatkan masa dan wang anda
  • Menempah kemudahan yang anda perlukan secara langsung

BILIK-BILIK MESYUARAT

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat biasa, bilik-bilik mesyuarat lembaga pengarah serta pejabat-pejabat harian di semua rangkaian pejabat kami yang terletak di lokasi-lokasi berprestij seluruh dunia di mana anda boleh menempahnya pada bila-bila masa sahaja. Anda berkuasa menentukan bagaimana mesyuarat-mesyuarat anda dijalankan. Anda hanya perlu membuat bayaran apabila perkhidmatan ini dilanggani dan penggunaan perkhidmatan ini tidak tertakluk kepada sebarang perjanjian tetap.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE Pusat Bangunan EDOBORI

Tingkat 9, Edobori Center Building
2-1-1 Edobori, Nishi-ku
Osaka 550-0002 Japan

  • +81 6 6225 1000
  • +81 6 6225 1111

Lapangan Terbang:

Dari lapangan terbang antaraba Kansai: perjalanan 35 minit melalui kereta api ekspres Nankai Limited ke Stesen Nanba, perjalanan 5 minit melalui Rangkaian kereta api bawah tanah Yotsubashi dari Stesen Nanba ke Stesen Higobashi, perjalanan 70 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke The Ritz-Carlton Osaka, Hilton Osaka, Herbis Osaka atau The Westin Osaka yang berdekatan dengan Stesen Nishi-Umeda. Perjalanan 2 minit melalui Rangkaian kereta api bawah tanah Yotsubashi dari Stesen Nishi-Umeda ke Stesen Higobashi. Dari lapangan terbang antarabangsa Osaka: perjalanan 25 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke Herbis Osaka (tingkat bawah Stesen Nishi-Umeda), perjalanan 2 minit melaui Rangkaian kereta api bawah tanah Yotsubashi dari Stesen Nishi-Umeda ke Stesen Higobashi.

Kereta api:

Perjalan kaki 5 minit dari Pintu Keluar 8 Stesen Higobashi yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah Yotsubashi dan Rangkaian kereta api bawah tanah Midosuji. Perjalanan 155 minit melalui Shinkansen dari Stesen Tokyo ke Stesen Shin-Osaka Station. Perjalanan 155 minit melalui Shinkansen dari Stesen Hakata to Stesen Shin-Osaka. Perjalanan 15 minit melalui kereta api bawah tanah dari Stesen Shin-Osaka ke Stesen Higobashi.

Bas:

PERHIDMATAN BAS DALAM BANDAR: Perhentian bas Tosabori-itchome (perjalanan kaki 1 minit) : 75/88