Cartier Building - Shinsaibashi Plaza | Pejabat-pejabat Maya dan Pejabat-pejabat perkhidmatan

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

CARTIER BUILDING
OSAKA

ANDA DIUNDANG
UNTUK MENDAPATKAN PENGALAMAN YANG BERBEZA DI SERVCORP!

Tempah Satu Kunjungan Pejabat

ALAMILAH

PERBEZAAN SERVCORP

DI LOKASI INI

Tingkat 4 Shinsaibashi Plaza Building Shinkan
3-12-21 Minami-Senba, Chuo-ku
Osaka 542-0081 Japan

T +81 6 6258 3700 F +81 6 6258 3755

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH PEJABAT SERVCORP INI:

PEJABAT BERKHIDMAT

Pejabat berkhidmat kami senantiasa diiktirafkan sebagai yang terbaik di dunia dan kemudahan kami sediakan merangkumi penyambut tetamu yang khas diperuntukkan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet pantas dengan tahap kehadiran paling rendah 99.98%, kemudahan-kemudahan berteknologi tinggi yang mudah digunakan serta lain-lain sokongan nan boleh membantu anda menjayakan perniagaan anda. Buatlah pilihan yang boleh menyakinkan pelanggan, bakal pelanggan dan kaki tangan anda.

PEJABAT MAYA

  • Memilik alamat yang terbaik dalam Kawasan Pusat Perniagaan
  • Nombor telefon tempatan
  • Penyambut tetamu yang diperuntukkan khas
  • Teknologi yang menjimatkan masa dan wang anda
  • Menempah kemudahan yang anda perlukan secara langsung

BILIK-BILIK MESYUARAT

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat biasa, bilik-bilik mesyuarat lembaga pengarah serta pejabat-pejabat harian di semua rangkaian pejabat kami yang terletak di lokasi-lokasi berprestij seluruh dunia di mana anda boleh menempahnya pada bila-bila masa sahaja. Anda berkuasa menentukan bagaimana mesyuarat-mesyuarat anda dijalankan. Anda hanya perlu membuat bayaran apabila perkhidmatan ini dilanggani dan penggunaan perkhidmatan ini tidak tertakluk kepada sebarang perjanjian tetap.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE CARTIER BUILDING

Tingkat 4 Shinsaibashi Plaza Building Shinkan
3-12-21 Minami-Senba, Chuo-ku
Osaka 542-0081 Japan

  • +81 6 6258 3700
  • +81 6 6258 3755

Lapangan Terbang:

Dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kansai: perjalanan selama 35 minit melalui Ekspres Lapangan Terbang ke Stesen Tennoji, perjalanan selama 10 minit melalui Rangkaian Midosuji dari Stesen Tennoji ke Stesen Shinsaibashi, perjalanan 70 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke Hotel Nikko Osaka atau Hotel Cross Osaka. Daripada lapangan terbang antarabangsa Osaka (lapangan terbang Itami): perjalanan 25 minit melalui Monorail Osaka ke Stesen Senri-Chuo, perjalanan 25 min melalui Rangkaian Kita-Osaka Kyuko (yang sambung terus ke Rangkaian Midosuji) dari Stesen Senri-Chuo ke Stesen Shinsaibashi, perjalanan 30 minit melalui bas limousin lapangan terbang ke Stesen Shin-Osaka, perjalanan 15 minit melalui Rangkaian Midosuji dari Stesen Shin-Osaka ke Stesen Shinsaibashi.

Kereta api:

Perjalanan kaki 3 minit dari Pintu Keluar 1 yang bersambung terus ke Stesen Shinsaibsashi yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah Midosuji, Yotsubashi dan Nagahori-Tsurumi Ryokuchi. Perjalanan kaki 15 minit dari Stesen Namba yang berada di atas Rangkaian kereta api bawah tanah JR, Midosuji, Yotsubashi, Sennichimae, Rangkaian kereta api bawah tanah utama Nankai, Rangkaian kereta api bawah tanah Nankai Koya. Perjalanan 155 minit melalui Shinkansen dari Stesen Tokyo ke Stesen Shin-Osaka. Perjalanan 155 minit melalui Shinkansen dari Stesen Hakata to Stesen Shin-Osaka Station. Perjalanan 13 minit melalui Rangkaian kereta api bawah tanah MIdosuji dari Stesen Shin-Osaka ke Stesen Shinsaibashi.

Bas:

Perhentian bas Sanoyabashi (perjalanan kaki selama 1 minit) :Perhentian bas 85 Shinsaibashi (perjalanan kaki selama 3 minit) : Perhentian bas 85. Shinsaibashi-Suji 1 Chome (perjalanan kaki selama 5 min): 84/85/103.