Bangunan Nagoya Nikko Shoken| Pejabat-pejabat Maya dan Pejabat-pejabat Perkhidmatan

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

Bangunan Nagoya Nikko Shoken
Nagoya

ANDA DIUNDANG
UNTUK MENDAPATKAN PENGALAMAN YANG BERBEZA DI SERVCORP!

Tempah Satu Kunjungan Pejabat

ALAMILAH

PERBEZAAN SERVCORP

DI LOKASI INI

Tingkat 4 Nikko Shoken Building
3-2-3 Sakae Naka-ku
Nagoya 460-0008 Japan

T +81 52 269 8200 F +81 52 269 8498

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH PEJABAT SERVCORP INI:

PEJABAT BERKHIDMAT

Pejabat berkhidmat kami senantiasa diiktirafkan sebagai yang terbaik di dunia dan kemudahan kami sediakan merangkumi penyambut tetamu yang khas diperuntukkan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet pantas dengan tahap kehadiran paling rendah 99.98%, kemudahan-kemudahan berteknologi tinggi yang mudah digunakan serta lain-lain sokongan nan boleh membantu anda menjayakan perniagaan anda. Buatlah pilihan yang boleh menyakinkan pelanggan, bakal pelanggan dan kaki tangan anda.

PEJABAT MAYA

  • Memilik alamat yang terbaik dalam Kawasan Pusat Perniagaan
  • Nombor telefon tempatan
  • Penyambut tetamu yang diperuntukkan khas
  • Teknologi yang menjimatkan masa dan wang anda
  • Menempah kemudahan yang anda perlukan secara langsung

BILIK-BILIK MESYUARAT

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat biasa, bilik-bilik mesyuarat lembaga pengarah serta pejabat-pejabat harian di semua rangkaian pejabat kami yang terletak di lokasi-lokasi berprestij seluruh dunia di mana anda boleh menempahnya pada bila-bila masa sahaja. Anda berkuasa menentukan bagaimana mesyuarat-mesyuarat anda dijalankan. Anda hanya perlu membuat bayaran apabila perkhidmatan ini dilanggani dan penggunaan perkhidmatan ini tidak tertakluk kepada sebarang perjanjian tetap.


BAGAIMANA UNTUK PERGI KE Bangunan Nagoya Nikko Shoken

Tingkat 4 Nikko Shoken Building
3-2-3 Sakae Naka-ku,
Nagoya 460-0008 Japan

  • +81 52 269 8200
  • +81 52 269 8498

Lapangan Terbang:

Dari Centrair (Lapangan Terbang Antarabangsa Central Jepun): perjalanan selama 28 minit daripada Rangkaian Meitetsu ke Stesen Nagoya, perjalanan 5 minit daripada Rangkaian Higashiyama dari Stesen Nagoya ke Stesen Sakae.

Kereta api:

Berjarak perjalanan kaki selama seminit daripada Pintu Keluar Maruei Stesen Sakae yang berada di atas Rangkaian Kereta api Bawah Tanah Higashiyama. Berjarak perjalanan kaki 5 minit daripada Pintu Keluar 4 Stesen Fushimi yang berada di atas Rangkaian Kereta api Bawah Tanah Higashiyama.
Perjalanan kereta api Shinkasen selama 95 minit daripada Stesen Tokyo ke Stesen Nagayo. Perjalanan kereta api Shinkansen selama 50 minit daripada Stesen Shin-Osaka ke Stesen Nagayo. Perjalanan selama 5 minit menerusi teksi daripada Stesen Nagayo.

Bas:

PERHIDMATAN BAS DALAM BANDAR: Perhentian bas Hirokoji-Honmachi (jarak perjalanan kaki selama 1 minit) : MEIEKI16/ SAKAE13/ NAKAJUNKAI. Perhentian bas Hirokoji –Sakae (jarak perjalanan kaki selama 1 minit) :SAKAE758