Fukuoka Tenjin Fukoku Seime Building, Fukuoka, Jepun, Pejabat-pejabat Perkhidmatan, Pejabat-pejabat Maya, Servcorp

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

FUKUOKA TENJIN FUKOKU SEIMEI BUILDING
FUKUOKA

ANDA DIUNDANG
UNTUK MENDAPATKAN PENGALAMAN YANG BERBEZA DI SERVCORP!

Tempah Satu Kunjungan Pejabat

ALAMILAH

PERBEZAAN SERVCORP

DI LOKASI INI

Tingkat 15 Fukuoka Tenjin Fukoku Seimei Building
1-9-17 Tenjin Chuo-ku
Fukuoka 810-0001 Japan

T +81 92 717 3400 F +81 92 717 3434

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH PEJABAT SERVCORP INI:

PEJABAT BERKHIDMAT

Pejabat berkhidmat kami senantiasa diiktirafkan sebagai yang terbaik di dunia dan kemudahan kami sediakan merangkumi penyambut tetamu yang khas diperuntukkan, bilik-bilik mesyuarat, perkhidmatan kesetiausahaan, internet pantas dengan tahap kehadiran paling rendah 99.98%, kemudahan-kemudahan berteknologi tinggi yang mudah digunakan serta lain-lain sokongan nan boleh membantu anda menjayakan perniagaan anda. Buatlah pilihan yang boleh menyakinkan pelanggan, bakal pelanggan dan kaki tangan anda.

PEJABAT MAYA

  • Memilik alamat yang terbaik dalam Kawasan Pusat Perniagaan
  • Nombor telefon tempatan
  • Penyambut tetamu yang diperuntukkan khas
  • Teknologi yang menjimatkan masa dan wang anda
  • Menempah kemudahan yang anda perlukan secara langsung

BILIK-BILIK MESYUARAT

Kami menawarkan pelbagai bilik-bilik mesyuarat biasa, bilik-bilik mesyuarat lembaga pengarah serta pejabat-pejabat harian di semua rangkaian pejabat kami yang terletak di lokasi-lokasi berprestij seluruh dunia di mana anda boleh menempahnya pada bila-bila masa sahaja. Anda berkuasa menentukan bagaimana mesyuarat-mesyuarat anda dijalankan. Anda hanya perlu membuat bayaran apabila perkhidmatan ini dilanggani dan penggunaan perkhidmatan ini tidak tertakluk kepada sebarang perjanjian tetap.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE FUKUOKA TENJIN FUKOKU SEIMEI BUILDING

Tingkat 15 Fukuoka Tenjin Fukoku Seimei Building
1-9-17 Tenjin Chuo-ku,
Fukuoka 810-0001 Japan

  • +81 92 717 3400
  • +81 92 717 3434

Lapangan Terbang:

Dari Lapangan Terbang Fukuoka: Perjalanan selama 11 minit melalui kereta api bawah tanah lapangan terbang Fukuoka City ke perhentian Tenjin.

Kereta api:

Pintu Keluar E14 Perhentian Tenjin yang bersambung ke Rangkaian Kereta api Bawah Tanah Lapangan Terbang Fukuoka City. Perjalanan kaki 6 minit daripada Pintu Keluar 5 Perhentian Tenjin-Minami yang berada di atas Rangkaian Kereta api bawah tanah Nanakuma No. 8. Fukuoka City.
Perjalanan kaki selama 8 minit dari Pintu Keluar North 1 Perhentian Nishitetsu Fukuoka yang berada di atas Rangkaian Kereta api bawah tanah Nishitetsu Tenjin Omuta. Perjalanan 5 jam melalui Shinkansen dari Stesen Tokyo ke Stesen Shin-Osaka. Perjalanan selama 2.5 jam melalui Shinkansen dari Perhentian Hakata ke Stesen ShinOsaka. Perjalanan 5 miniit melalui Rangkaian kereta api bawah tanah lapangan terbang Fukuoka City ke Stesen Tenjin.

Bas:

PERHENTIAN BAS NISHI-TETSU TENJIN ( perjalanan kaki selama 1 minit): terdapat bas-bas liputan bandaraya, bas-bas ekspres yang disediakan.