NU TOWER 2 | Pejabat Perkhidmatan. Owned by Amalthea Nominees (M) Sdn Bhd 401558-D

 • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
 • Pejabat Maya 03 2117 5200
 • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

+60 3 2727 1888 NU TOWER 2
Pejabat Perkhidmatan

TEMPAH LAWATAN PEJABAT

Anda dijemput melawat kami di lokasi yang sesuai untuk anda

+603 2727 1888

TEMPAH LAWATAN

ANDA HANYA MEMPUNYAI
SATU PELUANG

UNTUK MENCERMINKAN
TANGGAPAN PERTAMA

Anda telah membuat keputusan bahawa anda memerlukan Pejabat Perkhidmatan, oleh itu perniagaan anda harus mempunyai yang terbaik.

Tingkatkan kredibiliti dan pendapatan anda pada kos yang minima sahaja.

Nu Towers adalah terdiri daripada dua bangunan pejabat bersebelahan (Menara 1 & 2), dan melekat pada yang terkenal 4-bintang Aloft Hotel dan pusat membeli-belah Nu Sentral. Kedua-dua menara bakal menjadi satu lagi bangunan mercu tanda di dalam pembangunan KL Sentral.

NU Tower 2 adalah penyewa utama dan penyewa ketara ialah pemain utama dalam Industri Pengambilan yang menjadikannya lokasi yang hebat untuk bekerja Perniagaan dalam industri.

Nu Tower 2 terletak hanya bersebelahan dengan Stesen Sentral KL, yang menggabungkan semua sistem pengangkutan awam di Lembah Klang sebagai hab tunggal. Perniagaan dan hab pengangkutan KL Sentral rayuan ini telah sangat menarik kepada banyak syarikat-syarikat multinasional.

Nu Towers akan menjadi satu lagi hotspot untuk syarikat-syarikat ICT antarabangsa untuk mencari rumah mereka di sini kerana ia dianugerahkan status Pusat Siber MSC.

KEUNIKAN SERVCORP ADALAH...

KEMUDAHAN & RUANG BEKERJA .

Syarikat-syarikat yang berjaya memilih perkhidmatan solusi pejabat yang mampu membekalkan kelebihan dari segi fleksibiliti, terkawal, berkewibawaan serta berwajah korporat yang mampu menyakinkan para pelanggan anda.
Pejabat Perkhidmatan Servcorp memiliki kesemua kelebihan tersebut. Kelengkapan dan kemudahan kami yang menjadi penentu taraf industri ini membolehkan anda memaparkan imej perniagaan nan profesional.  Kami juga mampu membantu anda mengurangkan perbelanjaan perniagaan, memastikan perbelanjaan permulaan perniagaan yang paling rendah serta mampu memulakan urusan perniagaan dangan serta merta agar menaikkan peluang kejayaan perniagaan anda. Rangkaian Servcorp yang merangkumi seluruh dunia akan membantu perniagaan anda menembusi mana-mana pasaran pilihan anda.

PENAMPILAN
WATAK KAMI .

 • Bijak lagi mesra
 • Terlatih
 • Berpengetahuan dalam bidang I.T.
 • Berkemampuan dalam berbilang bahasa – para kakitangan Servcorp seluruh dunia mampu bertutur  lebih daripada 40 jenis bahasa
 • Sedia memberi pelbagai bantuan daripada menaipkan data kepada membuat catatan serta penterjemahan untuk mesyuarat-mesyuarat anda
 • Kami sedia membantu menjayakan perniagaan anda


TEKNOLOGI .

Teknologi yang dibekalkan oleh Pejabat Perkhidmatan Servcorp adalah yang terunggul di dunia. Hanya Servcorp yang memiliki rangkaian pejabat perkhidmatan yang merangkumi seluruh dunia ini membolehkan anda menikmati perkhidmatan nan berterusan dan tidak tergendala di mana-mana tempat serta di mana-mana negara. Apabila anda memilih untuk melanggani Servcorp, syarikat anda akan menikmati jalur rangkaian yang paling pantas dan selamat. Penggunaan rangkaian ini juga akan memberikan ketenangan kepada anda kerana rangkaian ini dikendalikan dengan baik oleh pasukan IT kami yang dianggotai lebih daripada 100 orang kakitangan. 
TERUS MEMBACA

DAYA MUDAH
ALIH .

Falsafah kami bukanlan menyekat kebebasan anda dengan perjanjian-perjanjian jangka panjang tetapi menyediakan kemudahan-kemudahan yang memenuhi keperluan anda serta membantu anda berjaya. Kami memahami bahawa betapa pentingnya keupayaan memasuki pasaran dengan cepat, dan oleh itu kami sedia membekalkan anda keupayaan memasuki pasaran serta memulakan operasi dengan serta merta. Dengan melanggani pejabat-pejabat perkhidmatan Servcorp, anda boleh mengurangkan perbelanjaan perniagaan anda tanpa menjejaskan peluang kejayaan projek atau perniagaan baru anda. Risiko minima anda hanyalah sebulan sahaja.

.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE Nu Tower 2

Level 23, NU Tower 2,
Jalan Tun Sambanthan
Kuala Lumpur Sentral
50470 Kuala Lumpur

 • +60 3 2727 1888
 • +60 3 2727 1818

LAPANGAN TERBANG:

28 minit dengan KLIA Express dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur dan satu jam memandu dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur

KERETAPI:

LRT: 13 minit perkhidmatan kereta api dari Menara Citibank Stesen Ampang Park
Monorel: 15 minit perkhidmatan monorel dari Menara Standard Chartered Stesen Raja Chulan

TEKSI:

20 minit (Waktu Jam Sibuk) dari Pusat Bandar Kuala Lumpur

PILIH LOKASI

Anda boleh menguruskan perniagaan dari Malaysia atau dari 155+ lokasi di seluruh dunia

Kembali ke atas »