Ilham Tower | Pejabat Perkhidmatan. Owned by Amalthea Nominees (M) Sdn Bhd 401558-D

 • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
 • Pejabat Maya 03 2117 5200
 • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

+603 2117 5100 ILHAM TOWER
Pejabat Perkhidmatan

TEMPAH LAWATAN PEJABAT

Anda dijemput melawat kami di lokasi yang sesuai untuk anda

+603 2117 5100

TEMPAH LAWATAN

ANDA HANYA MEMPUNYAI
SATU PELUANG

UNTUK MENCERMINKAN
TANGGAPAN PERTAMA

Anda telah membuat keputusan bahawa anda memerlukan Pejabat Perkhidmatan, oleh itu perniagaan anda harus mempunyai yang terbaik.

Tingkatkan kredibiliti dan pendapatan anda pada kos yang minima sahaja.

Ilham Tower menawarkan syarikat persekitaran perniagaan yang berprestij, mudah dan cekap. ia adalah mercu tanda ikonik baru: satu perkembangan yang menakjubkan yang akan mengubah latar langit Kuala Lumpur.

Pada 24 meter, ia adalah salah satu bangunan tertinggi di bandar. Direka oleh pemenang anugerah Foster + Partners, IlhamTower setinggi 60 tingkat adalah suite pejabat gred A. Perkembangan nafas pengambilan adalah model keseimbangan, sempurna biasa dengan keperluan profesional hari ini untuk perniagaan dan juga keseronokan.
 
Ilham Tower yang terletak di dalam segi tiga emas Kuala Lumpur - Jalan Binjai telah menjadi alamat perniagaan utama Kuala Lumpur, rumah kepada MNC dan perkembangan kelas dunia yang lain.

Ia mudah diakses daripada jalan utama Jalan Tun Razak dan Jalan Ampang dan hanya beberapa langkah dari Stesen LRT Ampang Park. KLCC terletak hanya 10 minit berjalan kaki dari menara ini.

Bangunan pejabat smart gred A direka untuk Greenmark Gold + spesifikasi dan ke arah mematuhi MSC direka untuk memudahkan kesinambungan dan sambungan. Plat lantai ruang bebas juga sesuai untuk amalan kerja yang moden. 3 meter ketinggian lantai ke siling dan tingkap-tingkap besar memberikan kelapangan dalaman di samping mengambil kesempatan cahaya semulajadi.

Lif Kelajuan tinggi, panggilan destinasi, lif regeneratif membuang masa menunggu dan pengangkutan menegak yang lancar. Teknologi canggih sistem keselamatan bangunan memberikan keamanan di fikiran untuk penduduk korporat di menara ini.

KEUNIKAN SERVCORP ADALAH...

KEMUDAHAN & RUANG BEKERJA .

Syarikat-syarikat yang berjaya memilih perkhidmatan solusi pejabat yang mampu membekalkan kelebihan dari segi fleksibiliti, terkawal, berkewibawaan serta berwajah korporat yang mampu menyakinkan para pelanggan anda.
Pejabat Perkhidmatan Servcorp memiliki kesemua kelebihan tersebut. Kelengkapan dan kemudahan kami yang menjadi penentu taraf industri ini membolehkan anda memaparkan imej perniagaan nan profesional.  Kami juga mampu membantu anda mengurangkan perbelanjaan perniagaan, memastikan perbelanjaan permulaan perniagaan yang paling rendah serta mampu memulakan urusan perniagaan dangan serta merta agar menaikkan peluang kejayaan perniagaan anda. Rangkaian Servcorp yang merangkumi seluruh dunia akan membantu perniagaan anda menembusi mana-mana pasaran pilihan anda.

PENAMPILAN
WATAK KAMI .

 • Bijak lagi mesra
 • Terlatih
 • Berpengetahuan dalam bidang I.T.
 • Berkemampuan dalam berbilang bahasa – para kakitangan Servcorp seluruh dunia mampu bertutur  lebih daripada 40 jenis bahasa
 • Sedia memberi pelbagai bantuan daripada menaipkan data kepada membuat catatan serta penterjemahan untuk mesyuarat-mesyuarat anda
 • Kami sedia membantu menjayakan perniagaan anda


TEKNOLOGI .

Teknologi yang dibekalkan oleh Pejabat Perkhidmatan Servcorp adalah yang terunggul di dunia. Hanya Servcorp yang memiliki rangkaian pejabat perkhidmatan yang merangkumi seluruh dunia ini membolehkan anda menikmati perkhidmatan nan berterusan dan tidak tergendala di mana-mana tempat serta di mana-mana negara. Apabila anda memilih untuk melanggani Servcorp, syarikat anda akan menikmati jalur rangkaian yang paling pantas dan selamat. Penggunaan rangkaian ini juga akan memberikan ketenangan kepada anda kerana rangkaian ini dikendalikan dengan baik oleh pasukan IT kami yang dianggotai lebih daripada 100 orang kakitangan. 
TERUS MEMBACA

DAYA MUDAH
ALIH .

Falsafah kami bukanlan menyekat kebebasan anda dengan perjanjian-perjanjian jangka panjang tetapi menyediakan kemudahan-kemudahan yang memenuhi keperluan anda serta membantu anda berjaya. Kami memahami bahawa betapa pentingnya keupayaan memasuki pasaran dengan cepat, dan oleh itu kami sedia membekalkan anda keupayaan memasuki pasaran serta memulakan operasi dengan serta merta. Dengan melanggani pejabat-pejabat perkhidmatan Servcorp, anda boleh mengurangkan perbelanjaan perniagaan anda tanpa menjejaskan peluang kejayaan projek atau perniagaan baru anda. Risiko minima anda hanyalah sebulan sahaja.

.

BAGAIMANA UNTUK PERGI KE Ilham Tower

Level 33, Ilham Tower,
No. 8, Jalan Binjai,
50450 Kuala Lumpur

 • +60 3 2117 5100
 • +60 3 2117 5151

LAPANGAN TERBANG:

28 minit dengan KLIA Express dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur ke Terminal Sentral KL, transit ke LRT dan 15 minit untuk tiba di LRT Ampang Park atau 1 (satu) jam memandu dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur

KERETAPI:

LRT: 15 minit dari terminal KL Sentral

TEKSI:

20 minit melalui teksi dari Stesen Kuala Lumpur Sentral

PILIH LOKASI

Anda boleh menguruskan perniagaan dari Malaysia atau dari 155+ lokasi di seluruh dunia

Kembali ke atas »