Mengenai Kami | Pejabat Maya dan Pejabat Perkhidmatan Servcorp

  • Pejabat Perkhidmatan 03 2117 5100
  • Pejabat Maya 03 2117 5200
  • Ruang Istirahat Eksekutif 03 2117 5200

MENGENAI
KAMI

HUBUNGI KAMI

Kami sedia membantu anda mencari penyelesaian pejabat yang terbaik untuk perniagaan anda

+603 2169 6188

HUBUNGI KAMI

Nama Syarikat:
Servcorp Kuala Lumpur

Lokasi:
Level 36, Menara Citibank
Level 23, NU Tower 2, KL Sentral
Level 33, Ilham Tower

KPE:
Alfred George Moufarrige

Tarikh penubuhan:
19 September 1994

Dana permodalan:
Seratus juta

Servis:
Pejabat Perkhidmatan, Pejabat Maya dan Ruang Mesyuarat.

Di Servcorp, kami komited untuk menjadi penyedia Pejabat Perkhidmatan dan Pejabat Maya yang terbaik di dunia. Perniagaan kami telah diasaskan berdasarkan satu prinsip – dengan mengurangkan kos anda dan berkongsi overhed anda, perniagaan anda akan berjaya. Oleh itu, kami akan memberi sokongan yang anda perlukan supaya anda boleh terus mengembangkan perniagaan untuk mencapai matlamat anda.

Servcorp bukan sahaja memberi anda keupayaan untuk menjalankan perniagaan anda dari lokasi terbaik di bandar-bandar ternama di seluruh dunia, tetapi kami juga memberikan anda kemudahan terbaik, teknologi yang terbaik dan kumpulan sokongan yang terbaik bagi memastikan kejayaan perniagaan anda.

Pasukan kami adalah proaktif, cekap dan sentiasa bersedia untuk menyokong anda. Kami sentiasa mengambil berat terhadap perkembangan dan kejayaan perniagaan anda.

Kami bangga menjadi inovator industri Pejabat Perkhidmatan dan Pejabat Maya dalam pembangunan solusi teknologi yang mampu memberi manfaat kepada perniagaan anda.